Gırgır Dergisi'nden Hazreti Musa'ya alçak saldırı

Sözde mizah dergisi Gırgır son kapağında Musa Aleyhisselam'ı ve İslam'ı hedef aldı. Kısa sürede yoğun tepki alan karikatüre en sert tepki de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 17 Şubat 2017 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gırgır Dergisi'nden Hazreti Musa'ya alçak saldırı

Sözcü Gazetesi'nin sözde mizah dergisi Gırgır'da yayınlanan ve Musa Aleyhisselam'ın Asası ile Kızıldenizi yardığı mucizeyi konu alan karikatür sosyal medya kullanıcıları başta olmak üzere pek çok insanın tepkisine neden oldu. Binlerce kişi, Gırgır dergisinin Musa Aleyhisselam'ı hedef alan ve galiz küfürlü kelimelerin yer aldığı karikatüre tepki göstermeye devam ediyor. Skandal karikatür gelen tepkilerin ardından twitter'da TT oldu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın da skandal karikatüre tepki gösterirken "Bunun adı mizah ve ifade özgürlüğü değil, ahlaksızlık ve nefret suçudur. Mukaddesata yönelik bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

UYKUSUZLUKTAN OLMUŞ(!)

Skandal karikatüre ilişkin Gırgır Dergisi'nden gelen açıklamayı tatmin edicilikten uzak bulan sosyal medya kullanıcıları ise tepkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber